Malaga i Mongolia Fa'aaliga e Su'esu'e Oloa GKBM

Mai ia Aperila 9 ia Aperila 15, 2024, i luga o le valaaulia a tagata Mongolian tagata faatau, na o atu tagata faigaluega a le GKBM i Ulaanbaatar, Mongolia e suʻesuʻe tagata faʻatau ma galuega faatino, malamalama i le maketi Mongolian, faʻatutuina le faʻaaliga, ma faʻasalalau oloa a le GKBM i pisinisi eseese.
O le nofoaga muamua na alu i le ofisa autu o Emart i Mongolia e malamalama ai i lona fua o le kamupani, faʻatulagaina o fale gaosi oloa ma le malosi o kamupani, ma alu i le nofoaga o le poloketi e faʻafesoʻotaʻi le manaʻoga. I le taofi lona lua, na matou o atu i le Shine Warehouse ma le One Hundred Building Materials Market i Mongolia e aʻoaʻo ai e uiga i le vaega, mafiafia o puipui, faʻapipiʻiina o pa, togafitiga luga ma lanu o mea palasitika ma mea alumini, faʻapea foʻi ma le aʻoaʻoina e uiga i le fua. o mea palasitika fa'apitonu'u extruding falegaosimea ma faitotoa ma faamalama gaosiga falegaosimea. Ina ua uma ona aʻoaʻoina e uiga i kamupani faʻapitonuʻu faʻapitonuʻu ma galuega tetele fou, matou faʻafesoʻotaʻi ma le malosi i pisinisi tutotonu i le lotoifale, e pei o le China Railway 20 Bureau ma China Erye, ma feiloai ma subcontractors a China Erye ma le aufaigaluega a le Embassy Saina i Mongolia i le faʻaaliga. O le taofi lona fa o le faitotoa ma le faʻamalama faʻamalama a le tagata faʻatau Monokolia e malamalama ai i le fua o le kamupani a le tagata faʻatau, fausiaina o galuega, galuega lata mai ma oloa faʻatauva, ma mulimuli atu i le tagata faʻatau i le nofoaga o se galuega aoga e faʻaaoga ai le GKBM profiles i le 2022, ma le saite. o se galuega nofomau e faʻaaoga ai faʻamatalaga GKBM ma faʻamatalaga DIMESX ile 2023.

O le fa'aaliga a Mongolia na tu'uina atu ai fo'i se tulaga taua tele mo feso'ota'iga ma fefa'ataua'iga mo le GKBM. O le faʻapotopotoina o le au gaosi oloa, faʻatau oloa ma tagata tomai faʻapitoa, o le faʻaaliga e maua ai foi se avanoa tulaga ese mo le GKBM e fesoʻotaʻi ai, galulue faʻatasi ma maua le malamalama i faiga fou ma atinaʻe i mea fau fale. Mai fa'ata'ita'iga o oloa fefa'asoaa'i i feso'ota'iga feso'ota'iga ma a'oa'oga, maua se fa'amatalaga i oloa fou ma tekonolosi o lo'o fa'auluina ai le alamanuia i luma.

aaa ata


Taimi meli: Apr-16-2024