Su'esu'e Unitised Curtain Wall System

I le fausaga faʻaonaponei ma le fausiaina, o faiga puipui puipui o loʻo faʻatuputeleina le lauiloa mo latou faʻalelei, malosi malosi ma le faʻaogaina o le fausaga. Faatasi ai ma filifiliga eseese o loʻo avanoa, faʻapipiʻi faʻapipiʻi puipui puipui o loʻo tu mai o se fofo faʻaonaponei e aumaia ai le tele o faʻamanuiaga i galuega faufale faʻaonaponei. I totonu o lenei blog, o le a tatou vaʻavaʻai loloto i faʻamatalaga o oloa ma foliga o fausaga puipui puipui puipui, faʻamalamalamaina a latou mamanu fou ma aoga aoga. 

Folasaga i Unitized Curtain Wall

O le puipui puipui faʻatasi e aofia ai le tele o iunite tutoʻatasi, o faʻapotopotoga taʻitasi taʻitasi tutoʻatasi i totonu o paneli uma faʻapipiʻiina, faʻamaufaʻailogaina sooga i le va o paneli o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi i totonu o le fale gaosimea, faʻavasegaina ma faanumera e tusa ai ma le faʻatonuga o le faʻapipiʻiina o le poloketi na feaveaʻi i. le siiina o le nofoaga faufale, o le faʻapipiʻiina o le fausiaina e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le fausiaina o le fausaga autu (se eseesega o fola 5-6 e mafai ona). E masani lava o iunite ta'itasi mo le maualuga o le fola (pe lua pe tolu fogafale maualuga), o se vaega

1

lautele, iunite ma iunite i le va o le faʻaogaina o le yin ma yang mosaic fausaga, o lona uiga, o le iunite faʻapotopotoga o le agavale ma le taumatau saʻo faʻavaa, luga ma lalo o le faʻavaa faʻavaa o loʻo ma le tuaoi iunite faʻapotopotoga paga o faʻaofi, e ala i paga o faʻaofi. e fai ai se tuufaatasiga o la'au, ina ia fausia ai se fa'apotopotoga fa'atasi e feiloa'i lē sa'o. O le fa'avaa tu'usa'o o le fa'apotopotoga o lo'o fa'apipi'i sa'o i luga o le fausaga autu, ma o uta o lo'o amoina e le fa'avaa tu'usa'o o le fa'apotopotoga fa'aopoopo e tu'u sa'o atu i le fausaga autu.

Vaega o Pupuni Pupuni Unit

1. O le ipu o le iunite o le puipui puipui puipui o loʻo gaosia ma faia i totonu o le fale gaosimea, lea e faigofie ona iloa le gaosiga o fale gaosi oloa, faʻaitiitia le tau o tagata faigaluega ma pulea le lelei o le iunite; o se numera tele o le gaosiga ma le sauniuniga o galuega ua maeʻa i totonu o le fale gaosimea, lea e mafai ona faʻapuupuu le taamilosaga o le fausiaina o le puipui puipui ma le taamilosaga o le fausiaina o le poloketi, ma aumaia ai le tele o le tamaoaiga ma agafesootai manuia mo tagata e ona.

2. O le koluma tane ma le fafine i le va o le iunite ma le iunite o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi e faʻafetaui i le fausaga autu o le malosi o le faʻaogaina o le malosi, e mafai ona faʻafefe lelei aʻafiaga o le seismic, suiga o le vevela, fesuiaʻi interlayer, puipui puipui puipui e sili atu ona talafeagai mo ultra- fale maualuluga ma fausaga uamea mama fale maualuluga.

3. O sooga e tele lava ona faʻamaufaʻailogaina i fasi pepa faʻapipiʻi, ma e le faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o le tau (o le tulaga o loʻo i ai nei le atinaʻeina o tekinolosi puipui puipui i le fale ma fafo), o lea e le afaina ai le tau ile faʻapipiʻiina, ma le fausiaina. taimi e faigofie ona pulea.

4. E pei o le ituaiga iunite puipui puipui e masani ona faʻapipiʻiina i totonu o le fausiaina o totonu, o le fetuutuunai o le fausaga autu e le lelei, ma e le talafeagai i le fausaga autu ma puipui sele ma puipui faamalama.

5. E manaʻomia le faʻatulagaina o le faʻatulagaina ma le pulega, ma o loʻo i ai se faʻasologa faʻatulagaina o le fausiaina i le taimi o le fausiaina, lea e tatau ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma le faʻasologa o le faʻaofiina o paga. O le fausiaina autu o meafaigaluega felauaiga i luga o le laina ma isi masini faufale ma faʻatapulaʻaina le faʻatulagaina o le nofoaga, a leai o le a aʻafia ai le faʻapipiʻiina o le galuega atoa.

I le fa'ai'uga, o le fa'apipi'iina o puipui puipui o lo'o fa'atusalia ai se suiga fa'atusa i le tulaga o le faufale o pa puipui, ma o se fa'atasiga lelei o foliga ma galuega. O folasaga o latou oloa ma foliga e fa'aalia ai se tautinoga i le tulaga lelei i le mamanu, fa'atinoga ma le fa'atumauina. A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo fofo faufale fou, o le fausiaina o puipui puipui fa'apitoa o se molimau i le malosi o le atamai ma le inisinia i le fa'atulagaina o le siosiomaga fausia. Pe ose sikoa maualuga po'o se faleoloa fa'atau, o lenei faiga fa'aonaponei e mafai ona toe fa'amanino le auala tatou te va'ai ma fegalegaleai ai ma fa'aonaponei fausaga.

2

Taimi meli: Aukuso-16-2024