Fa'aaogāina ole Folafola ole GKBM SPC – Mana'oga Fale Ofisa (1)

I totonu o le faʻavavevave o le faʻatulagaina o fale ofisa ma le fausiaina, o le filifiliga o mea faʻapipiʻi fola o loʻo i ai se sao taua i le fatuina o se galuega galue ma matagofie. Faatasi ai ma le alualu i luma i tekinolosi, ua avea le fola o le SPC ma mea e sili ona fiafia i ai i le alamanuia, e ofoina atu le tele o tulaga lelei e fetaui ma manaoga faapitoa o fale ofisa. I le tulaga o avanoa ofisa, o le fola e manaʻomia ona i ai ni uiga faʻapitoa e faʻamautinoa ai se siosiomaga manuia ma lelei mo tagata faigaluega. GKBM SPC fola ua mamanuina e faʻamalieina nei manaʻoga, ma avea o se filifiliga lelei mo fale ofisa faʻaonapo nei.

Vaega oGKBM SPC Folau
1. O se tasi o vaega autu o GKBM SPC fola o le e le susu. E le pei o mea faʻaleaganuʻu fola e avea ma astringent pe a faʻaalia i le vai, o le fola o le SPC e le afaina ai, e faʻalelei ai mo vaega e faʻafefeteina pe maualuga le susu. O lenei vaega e faʻamautinoa ai o le fola o loʻo faʻatumauina lona faʻamaoni ma foliga vaaia, e oʻo lava i nofoaga maualuga-fesoʻotaʻiga e pei o lobi o ofisa ma potu malolo.
2. GKBM SPC fola o loʻo faʻasalaina foi i le afi, ma avea ai ma se filifiliga saogalemu ma faʻatuatuaina mo fale o ofisa, aua o mea mataʻutia o loʻo faʻaaogaina i le fola o le SPC e le mafai ona mu, e maua ai se puipuiga faaopoopo pe a tupu se afi. O lenei vaega e le gata ina faʻaleleia ai le saogalemu o le avanoa faigaluega, ae maua ai foi le filemu o le mafaufau mo tagata faʻaoga fale.
3. GKBM SPC fola e le oona ma formaldehyde-saoloto, fesoasoani e fausia se siosiomaga maloloina i totonu mo tagata faigaluega ofisa. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le taulaʻi i le faʻaauau ma le soifua maloloina i totonu o fale faigaluega, o le faʻaogaina o mea e le oona fola o loʻo ogatasi ma tulaga taua o le tele o faʻalapotopotoga faʻaonaponei.
4. I totonu o le ofisa, o le faʻaitiitia o le pisa o se mea taua i le fatuina o se siosiomaga lelei galue. GKBM SPC fola e fetaui ma lenei manaʻoga i fala filemu e faʻafefe ai le leo, faʻatupuina se avanoa filemu ma faʻalelei ofisa. O lenei vaega e sili ona aoga i ofisa o fuafuaga tatala lea e manaʻomia ai le faʻaitiitia o le pisa e faʻaleleia ai le gaosiga o le aufaigaluega.
5. O le isi avanoa o GKBM SPC fola e faigofie ona tausia; e faigofie ona fa'amamā le pito i luga ole fola o le SPC ma e mana'omia sina taumafaiga e fa'amama. O lenei mea e sili ona aoga i totonu o le ofisa o loʻo taua ai le mama ma le tumama, ma o le tumau o le fola o le SPC e faʻamautinoa ai foi e mafai ona tatalia le ofuina ma loimata o galuega a le ofisa i aso uma ma tausia lona foliga mai mo tausaga a sau.
6. I le lalolagi televave o le fausiaina o ofisa, o le taimi e taua tele. GKBM SPC fola o loʻo i ai le avanoa o le faigofie ona faʻapipiʻi, lea e fesoasoani e faʻapuupuu le taamilosaga o le fausiaina o fale ofisa. E le gata ina sefe le taimi, ae faʻaitiitia ai le faʻalavelave i le faʻatulagaina atoa o le fausiaina, faʻatagaina le avanoa o le ofisa e faʻamaeʻaina ma faʻaoga lelei.

e

I le faaiuga, o le faʻaogaina o le GKBM SPC fola i fale o ofisa e ofoina atu se fofo atoatoa e faʻafeiloaʻi ai manaʻoga faʻapitoa o fale faigaluega faʻaonaponei. Mai lona vai-tetefe ma afi-faʻamaonia meatotino i lona fatuga e le oona ma le pisa-faʻaitiitia foliga, SPC fola ua mamanuina e faʻaleleia ai le faʻatinoga ma le faʻamafanafanaina o siosiomaga ofisa. Faatasi ai ma lona tausiga faigofie, tumau, ma le vave faʻapipiʻiina, GKBM SPC fola o loʻo tu i fafo o le filifiliga sili mo fale ofisa o loʻo sailia se fofo maualuga fola.Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole kilikihttps://www.gkbmgroup.com/spc-flooring/


Taimi meli: Aukuso-27-2024